Majoitukset

Pyhätunturi

Lomahuhta 1 ja 2 

Kelohonkainen paritalomökki vuokrattavana ympäri vuoden.

Huoneistot ovat hyvin varusteltuja 6 hengelle ja niissä on käytännölliset pohjaratkaisut. Huoneistoissa on tupakeittiön lisäksi 2 makuuhuonetta, parvi, sauna, erillinen wc ja eteisaula.

Pihalla on grillikota ja nuotiopaikka käytettävissä. Mökki sijaitsee rauhallisella paikalla, hiihtolatujen, maastopyöräily- ja kelkkareittien välittömässä läheisyydessä. Lisäksi on mahdollisuus läskipyörävuokraukseen.

Kemijärvi

Hirsirakenteinen 8+2 henkilön huvila Kemijärven rannalla on vuokrattavana ympäri vuoden. Tilava huvila on täydellisesti varusteltu, jossa on 3 makuuhuonetta, keittiö, olohuone, wc ja sauna. Pihalla on myös käytettävissä 10 hengen puulämmitteinen rantasauna ja iso grillikota.

Alueella on hyvät kalastus-, marjastus-, sienestys- ja retkeilymahdollisuudet sekä talvisin moottorikelkkailu, hiihto ja pilkkiminen. Lisäksi on mahdollisuus läskipyörävuokraukseen.

Vuokramökeiltämme lähtee paljon metsäpolkuja ja sorateitä, joten pyöräilemään pääsee suoraan mökin pihasta. Merkittyjä pyöräreittejä löytyy niin Kemijärveltä kuin Pyhätunturilta. Kysy lisää!