Fatbike vuokraus

Share on facebook
Share on email

Vuokraamme fatbike ja plussakoon- pyöriä Limingan, Tupoksen, Kempeleen ja Oulun alueella. Lisäksi sesonkiaikoina vuokraamme kalustoa Pyhätunturin ja Kemijärven alueella. Vuokrattavat pyörät ovat huollettuja ja kokovalikoimasta löytyy sopiva pyörä eripituisille ajajille, myös lapsille.

Maastopyöräily on mukava harrastus ja sitä varten on olemassa hyviä reitistöjä, muun muassa Kempeleen Köykkyrissä, Limingan Rantakylässä ja lukuisia polkuja Oulun alueella. Annamme vuokrauksen yhteydessä pyörien käyttöopastuksen ja reittiopastuksen. Pyörät ovat noudettavissa Limingan ja Kempeleen toimipisteiltä tai erikseen sovittuna voimme toimittaa ne asiakkaalle esim. Oulun alueelle.

Aukioloajat:

Tavoitat meidät puhelimitse 0400-227330 tai sähköpostitse info@topyha.fi. Mikäli olemme varattuna, soitamme takaisin. Vuokraamomme toimii varausperiaatteella, tee varaus puhelimitse/ sähköpostitse ja sovittuna aikana saat pyörän ja voit palauttaa sen samaan paikkaan.

Kempeleen toimipisteemme lähtö- ja palautusajat ovat seuraavat:

Vuokrapyörien luovutukset klo 11 ja klo 15

Vuokrauksien palautukset klo 15 ja 17

  • soita ja tee varaus, luovutamme pyörän sinulle klo 11, jos haluat pyöräillä 4 tuntia (35€) tai päivän 6h (40€). Jos haluat pyöräillä kaksi tuntia, luovutamme pyörän sinulle klo 15 ja palautus on klo 17.

Liminganlahden Luontokeskuksen vuokraamon lähtö- ja palautusajat ovat seuraavat:

Vuokrapyörien luovutukset klo 10 ja klo 14

Vuokrauksien palautukset klo 14 ja 16

  • soita ja tee varaus, luovutamme pyörän sinulle klo 10, jos haluat pyöräillä 4 tuntia (35€) tai päivän 6h (40€). Jos haluat pyöräillä kaksi tuntia, luovutamme pyörän sinulle klo 14 ja palautus on klo 16.

Muut kohteet:

Soita niin keskustellaan toivomasi ajankohta ja paikka sekä sovitaan yksityiskohdat. Kuljetamme pyörät toivottuun paikkaan Oulun alueella (+30km säteellä) erillistä toimitusmaksua vastaan.

Tiedustele pyörää puhelimitse numerosta 0400 227 330 tai sähköpostilla osoitteesta info[at]topyha.fi tai. Vuokrahinnat ovat alkaen 25 euroa / 2 tuntia. Vuokrausehdot löydät täältä. Palveluihimme kuuluu myös pyörien toimitus asiakkaalle, niistä voit myös kysyä lisää.