Fatbike vuokraus

Vuokraamme fatbike ja plussakoon- pyöriä Limingan, Tupoksen, Kempeleen ja Oulun alueella. Vuokrattavat pyörät ovat huollettuja ja kokovalikoimasta löytyy sopiva pyörä eripituisille ajajille, myös lapsille.

Maastopyöräily on mukava harrastus ja sitä varten on olemassa hyviä reitistöjä, muun muassa Kempeleen Köykkyrissä, Limingan Rantakylässä ja lukuisia polkuja Oulun alueella. Annamme vuokrauksen yhteydessä pyörien käyttöopastuksen ja reittiopastuksen. Pyörät ovat noudettavissa Limingan ja Kempeleen toimipisteiltä.

Aukioloajat:

Tavoitat meidät puhelimitse 0400-227330 tai sähköpostitse info@topyha.fi. Mikäli olemme varattuna, soitamme takaisin. Vuokraamomme toimii varausperiaatteella, tee varaus puhelimitse/ sähköpostitse pari vuorokautta ennen toivomaasi aikaa ja sovittuna aikana saat pyörän ja voit palauttaa sen samaan paikkaan aukioloaikojemme puitteissa. Ryhmävarauksissa palvelemme sopimuksen mukaan, soita ja sovitaan aika.

Muut kohteet:

Tiedustele pyörää puhelimitse numerosta 0400 227 330 tai sähköpostilla osoitteesta info[at]topyha.fi tai. Vuokrahinnat ovat alkaen 30 euroa / 2 tuntia. Vuokrausehdot löydät täältä. Pyörien toimitus yritysryhmille Oulun alueelle on erikseen sovittaessa mahdollista, siitä voit myös kysyä lisää.